Αρχική

WELCOME

Το THEOS HOLIDAYS APARTMENTS είναι ένα συγκρότημα 20 διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν ένα καλαίσθητο, ήρεμο περιβάλλον, προσιτό σε όμορφες παραλίες της μαγευτικής πόλης των Χανίων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Κάτω Δαράτσο, μία παραλιακή περιοχή 3,5 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο των Χανίων με φανταστική θέα στην πλούσια φύση. Σε απόσταση μόλις 500 μέτρων θα απολαύσετε την αμμώδη, οργανωμένη και καθαρή παραλία της Χρυσής Ακτής ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα θα συναντήσετε τις παραλίες του παραθαλάσσιου οικισμού των Αγίων Αποστόλων.

Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε νέους αλλά και πολλούς παλιούς και διαχρονικούς πελάτες με τους οποίους μας συνδέει πλέον μία αληθινή φιλία και αυτό γιατί στο THEOS HOLIDAYS APARTMENTS έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής τόσο ξεχωριστή όσο και εσείς.

Ξενοδοχείο

Σύγχρονη Φιλοξενία

Tο THEOS HOLIDAYS APARTMENTS στεγάζεται σε γήινα και μοντέρνα σχεδιασμένα διώροφα κτίρια τα οποία αναπτύσσονται γύρω από μία μεγάλη κεντρική πισίνα, πλαισιωμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Το THEOS HOLIDAYS APARTMENTS βρίσκεται στην περιοχή Κάτω Δαράτσο, μόλις 3,5 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο των Χανιών, συνδυάζοντας ιδανικά τουρισμό με παραθερισμό.

Περισσότερα

Διαμερίσματα

Αξιοθέατα

City of Chania

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Τα Χανιά με την Παλιά πόλη αλλά και με ανεξάντλητες επιλογές για φαγητό, διασκέδαση και αγορές, απέχουν μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

Περισσότερα

ΘΕΡΕΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δυτικά των Χανίων μπορείτε να επισκεφτείτε τα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, με πολύ καλές υποδομές για φαγητό, ποτό και αγορές.

Περισσότερα